FONTOS


 

Fókuszban a rövid pályás Eb
Balatonfűzfőn edzőtáboroznak a válogatottak

------------------------------------------------------------
forrás: SE, Nemzeti Sport 2002.11.08
------------------------------------------------------------

Edzőtáborba vonulnak a válogatottak, vasárnaptól a decemberi rövid pályás Európa-bajnokságra készülők Balatonfűzfőn, a jövő évi ifi Eb-re hangolók pedig Százhalombattán tréningeznek. A fűzfői keret természetesen nem teljes, hiszen a rövid pályás kontinensbajnokságon az Amerikában tanulók is szerepet kapnak, már most biztos, hogy Kovács Ágnes, Batházi István, Gáspár Zsolt és Kerékjártó Tamás ott lesz a németországi Riesában december közepén. Kiss László szövetségi kapitány szerint körvonalazódik az Eb-csapat, a szakmai munka felelőse tízfős csapatban gondolkozik. Az itthon versenyzők közül Risztov Évával, Zubor Attilával és Horváth Péterrel például mindenképpen számol.

A fűzfői edzőtábor két hétig tart majd, ám november 16-án egy napra elhagyják a várost a válogatottak, hiszen rajthoz állnak a zalaegerszegi rövid pályás vidékbajnokságon.

Egyetemi verseny, Tempe
Férfiak. 100 y pillangó: ... 3. Kolozár Dávid (Arizona) 50.13 Nôk. 100 y mell: 1. Wagner (UA) 1:02.17, 2. Kovács Ágnes (Arizona) 1:02.64. 400 y vegyes: 1. Kovács Á. 4:19.81
Egerszegi Krisztina
Kovács Ágnes
ÚSZÁS.2002

KÉPEK

 

 
LINKEK