FONTOS


 

Zubor Attila várólistán
Két hete már naponta kétszer edzem

------------------------------------------------------------
forrás: Salánki Miklós, A színes sport 2001.02.07
------------------------------------------------------------

A válogatott gyors-úszó Zubor Attila (képünkön) januárban kezdte el a felkészülést Budapesten, s úgy tervezte, hogy februártól már Gyertyánffy Tamás irányításával Olaszországban készül az idei világbajnokságra. Az 1998-as világbajnokságon 100 méteren döntős gyorsúszójával a volt klubja, a Sport Plusz SE nem kötött szerződést, így támogató nélkül maradt. Két hete azt nyilatkozta, hogy a H2O elnevezésű egyesület esetleg átigazolja.

,Az átigazolásom még nem oldódott meg - magyarázta Zubor Attila.
- A tárgyalások folynak, remélem, két hét múlva minden megoldódik. Kényszerhelyzetbe kerültem, de az edzésekkel nem álltam le, sőt, két hete már naponta kétszer edzem. Reggel a Komjádi uszodában, a sátortetős medencében kezdek. Nagyon jólesett, hogy Turi György, a Bp. Spartacus vezetőedzője felajánlotta: délután a Kőér utcai uszodában úszhatom. Délután ugyanis egyedül szeltem a habokat a Komiban, így viszont jó társaságba kerültem, s így könnyebb elviselni a monoton edzéseket".

Zubor Attila az olimpia után három hónapos hosszú pihenőt tartott, az olaszországi utazása egyre késik, Széchy Tamás volt tanítványa jelenleg edző nélkül készül a világbajnokságra. Mindezek után kisebb csoda lenne, ha júliusig sikerülne visszaúsznia a nemzetközi élmezőnybe.

Egerszegi Krisztina
Kovács Ágnes
ÚSZÁS

KÉPEK

 

 
LINKEK

  Zubor Attila