FONTOS


 

Vízcseppek
------------------------------------------------------------
forrás: , Nemzeti Sport 2003.07.25
------------------------------------------------------------

JÓL IDÔZÍTETT LÁTOGATÁS. Csütörtökön megérkezett Barcelonába Gyurcsány Ferenc sportminiszter, aki természetesen a Sant Jordiba is kilátogatott. Gyurcsány látogatását tökéletesen időzítették, hiszen élőben láthatta ahogyan Risztov Éva ezüstérmet nyert 200 méter pillangón

ALSHAMMAR: ÚSZTAK MÉG… Ez már krízis. Mármint a svéd úszók barcelonai szereplése. Frölander és Nystrand után újabb két ászuk betlizett csütörtökön. A legjobbnak tartott északi, Therese Alshammar a 100 méter gyors selejtezőjében – kapaszkodjanak meg! – a 27. helyen végzett. Az utóbbi években pedig mindig ott volt a dobogón vagy legalább a fináléban. A másik svéd gyengélkedő a mellúszó Emma Igelström, ő 200 méter mellen a 22. helyen zárta a selejtezőt és természetesen nem jutott tovább.

EURÓPA VESZTÉSRE ÁLL. Európa – várható volt – vesztésre áll a világ ellen az érmek tekintetében, az ausztrál, amerikai, japán trió egyelőre jól tartja magát. A világ többi része sokkal több érmet gyűjtött, ám Európa így is elkönyvelhetett egy különleges, egyedi sikert. Szerdán, a férfi 50 méteres mellúszás döntőjében csak az öreg kontinens volt érdekelt, itt született meg a magyar csapat második érme is, Flaskay Mihály révén.
Férfi válogatott
Női válogatott
Kovács Ágnes
Vizes vb, Barcelona 2003
VERSENY

LINKEK

  Barcelona 2003