FONTOS


 

Testre szabott siker
------------------------------------------------------------
forrás: (buda), Színes mai lap 2003.08.28
------------------------------------------------------------

Reneszánszát éli manapság a tetoválás. A világbajnok vízilabda-válogatott azonban nem azért döntött úgy, hogy tetováltatja magát, mert ez módi, sokkal inkább az eredményeikre büszkék. Vári Attilla mindkét vállát dísziti már testfestés, az egyiken a sydney-i győzelmet, a másikon a világbajnoki elsőséget szimbolizáló figura található.

Varga Zsolt – egyelőre – az első tetoválásán jutott túl a Machat- szalonban, ahol Téglás István pingálta rá a barcelonai vb-emblémát. Az egész csapat itt csináltatja a tetoválásokat – az első Benedek Tibor volt az olimpia után. A világbajnoki győzelmet egyelőre a fentebb említetteken kívül Biros és Varga Tamás varratta magára. A fájdalmakat Varga Zsolt is remekül tűrte, és érdeklődve hallgatta, hány százezer tűszúrást kell elviselnie.

– Magamtól nem csináltattam volna tetoválást, de egy világbajnoki győzelem megér ennyit – mondta Varga Zsolt, a mester munkálkodása közepette. – Ezután sem fogom kidekorálni magam. Legfeljebb, ha hasonló sikerekben lesz részem. Jövőre, talán Athén után is eljöhetek ide.
Férfi válogatott
Női válogatott
Kovács Ágnes
Vizes vb, Barcelona 2003
VERSENY

LINKEK

  Barcelona 2003