FONTOS


 

"Sportos" Campbell
Naomi segített


Rövid, alig több mint egynapos budapesti látogatása alatt Naomi Campbell, a világ egyik leghíresebb topmodellje adta át a Magyar Speciális Olimpia Szövetségnek azt a szponzori megállapodást, amelynek értelmében a nevével fémjelzett parfümöt Magyarországon forgalmazó Cosmopolitan Cosmetics Kft. az értelmileg fogyatékosok sportjának egyik támogatója lesz. A különleges eseményen, a Hotel Hiltonban ott volt Szekeres Pál, az ISM helyettes államtitkára, a fogyatékosok sportjának felelőse is.

Naomi Campbell, az angliai születésű 29 esztendős topmodell először az új parfümnek csinált hírverést, majd Horváth Ildikónak és Gál Gézának átadta a szponzorálásról szóló dokumentumot. A két megjelent támogatott sportoló összesen három aranyérmet nyert asztaliteniszben az Egyesült Államokban négy hónappal ezelőtt rendezett speciális olimpián.

-- Szövetségünk mintegy 20--25 ezer, a legkülönbözőbb korosztályba tartozó értelmileg sérült és halmozottan hátrányos helyzetű ember sportjáról gondoskodik. A közülük kikerülő legjobbak az észak-karolinai olimpián 21 arany, 14 ezüst és 6 bronzérmet nyertek -- mondta Lengyel Lajos, a szponzorált szövetség elnöke. -- Minden támogatásra nagy szükségünk van, bízunk a hosszútávú együttműködésben új partnerünkkel is.

Nemzeti Sport 1999. október 29.



SYDNEY.2000

CIKKEK
KÉPEK

  

 
LINKEK

  SYDNEY 2000